Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan nézz ki egy randin? kattints

2013.07.06

Hogyan nézz ki egy randin?
Gondolom már nagyon sok randi tanácsot olvastál illetve hallottál, de úgy gondolom, érdemes elolvasni ezt a cikket mivel főleg fiúktól halott véleményekre alapozom.
Mindenkinek más az ízlése mégis a legtöbb srác természetes kinézetű lányokkal tervez hosszú távra. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne sminkeld magad, ne legyen műkörmöd, erről szó sincs. Csak ismerd a határokat.

Hogyan is néz ki egy természetes küllemű magabiztos nő:
- A magazinok, a tv a blogok és a fiúk is nem győzik hangsúlyoztatni, hogy egy nőt a mosolya, teszi magabiztossá, széppé, és sugárzóvá. Ez tényleg így van. Mosolyogj sokat! J
- A srácok 80% nem szereti a műkörmöt, de vannak, akik kifejezetten szexinek tartják. Ez legyen a te döntésed, de ha már műkörmöd van, akkor legyen ízléses, menjen a ruhádhoz és ne legyen rajta olyan sok dísz, ne legyen durva, szerintem az egyáltalán nem vonzó. Úgy gondolom mindkét nemnek fontos az ápolt köröm.
- Ne öltözködj kihívó ruhába, ha hosszú távú kapcsolatot szeretnél. Már egyáltalán nem leszel kihívás a srácnak, és rád un. (Ki szeretné egy olyan nővel leélni az életét, akinek állandóan kint van, mindene könyörgöm? )
- Add mindig önmagad! Ha azt szeretnéd, hogy téged szeressen és fogadjon el, ne adj mást, és ne halmozz hazugságot hazugságra! Utána úgy is te maradsz kellemetlen helyzetbe.
-A legfontosabb szabály: SOHA SEMMILYEN körülmények között ne beszélj csúnyán az exedről.  Gondold el… ilyenkor végigfut az agyában, hogy ha összevesztek vajon róla hogyan fogsz beszélni. Ez semmiféleképp nem vált ki szimpátiát.

 Az általam megítélt top 4 randiszett:
tavasz:
kedvenc darab: csősál
ok:
Divatos, meleg, jó kiegészítő, és a srácok szerint aranyos.

Moda Para Chicasღ | via Facebook

nyár:
kedvenc darab:ing
H&M
 : ing:)
ok: Az ing legnagyobb előnye hogy sokféleképp lehet variálni hogy az divatos legyen. Szinte mindennel eszméletlen jól néz ki.
*Dressed to kill* | via Facebook

ősz:
kedvenc darab:blézer
ok:
 Nagyon sok mindennel variálható, szinte bármilyen cipő illik hozzá és bármit feldob ha jól variálod.Arról nem is beszélve hogy nagyon sokféle mintával és fazonban található. 
Tres Chic

tél:
kedvenc darab: military kabát
ok:A katonás stílusú kabátok - a ballonkabáthoz hasonlóan - dupla gombsorosak. Nagyon stílusos,ráadásul télen és ősszel megbízható barátok lesznek, hiszen magas nyakuknak köszönhetően még sál nélkül is melegen tartanak. A divatos, szűkítés nélküli derékvonal ezeknél a daraboknál is megjelenik.